F.S.L.I. a semnat un acord de parteneriat cu Pedagogusok Szakszervezete, organizația sindicală care reprezintă angajații din educație din Ungaria

FSLI a semnat un acord de parteneriat cu Pedagogusok Szakszervezete, organizația sindicală care reprezintă angajații din educație  din Ungaria 

Timp de două zile, 27 și 28 martie 2019, Budapesta a fost gazda unor ceremonii  de aniversare a 100 de ani de la înființarea miscarii sindicale a profesorilor din Ungaria, organizate de Pedagogusok Szakszervezete (PSZ).
Cu această ocazie, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, reprezentată de secretarul general Cornelia Popa Stavri, a semnat un acord de parteneriat prin care cele două organizații își asumă să dezvolte împreună programe de formare continuă a cadrelor didactice, schimburi de experiență, pachete de servicii turistice în locațiile aparținând celor două organizații.
Tot în acest context, a avut loc și reuniunea țărilor din regiune: România, Bulgaria, Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria la care a participat și Susan Flocken, Directorul European al ETUCE. S-a discutat despre rolul sindicatelor din regiune în cadrul organizațiilor internaționale la care suntem afiliați, dar și despre problemele din regiune și care este poziția comună pe care dorim să o adoptăm cu ocazia Congresului Internaționalei Educației din luna iulie 2019.