Calendar-etapa I
(mai-iulie 2021)

Fișa programului de formare

Informații utile

PAȘI DE URMAT

  1. Citește informațiile despre programul de formare acreditat Lecția în online (Fișa programului de formare, Calendarul activităților de formare, Informații utile);

  2. Exprimă-ți intenția de a participa la programul de formare prin completarea Fișei de preînscriere. În această etapă se pot înscrie cadre didactice din învățământul preșcolar, primar, precum și din învățământul gimnazial si liceal cu specializările: română, engleză, franceză, matematică, fizică, chimie, istorie, geografie, discipline socio-umane (filozofie, psihologie, logică), economie și educație antreprenorială.

După constituirea grupelor de cursanți pe discipline de învățământ/nivel preșcolar și primar vei parcurge următoarele etape:

  1. Achitarea taxei de participare la programul de formare (20 lei/1 CPT, adică 400 lei). Membrii de sindicat din organizatiile afiliate FSLI beneficiază de o reducere de 25% din costurile programului de formare.

  2. Completarea fișei de înscriere. După finalizarea acestei etape îți creăm un cont prin care vei avea acces la platforma e-learning Google Workspace for Education Fundamentals (noua denumire a G Suite for Education) pe care se va desfășura programul de formare. Vei primi contul și parola automat pe e-mail.

  3. După activarea contului tău vei încărca documentele de înscriere și ești gata pentru Lecția în online – un program educațional bazat pe exerciții practice, interactivitate și sprijin constant.