Mesajul Presedintelui Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant cu ocazia Zilei Invatatorului

Mesajul

Președintelui  Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ

cu ocazia Zilei Învățătorului

 

 

 

5 iunie este Ziua Învățătorului, zi în care ar trebui să ne îndreptăm gândurile noastre, mai mult ca în oricare zi, către toate cadrele didactice din această țară care au grijă de milioane de copii și să le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut și fac pentru aceștia. Ei sunt cei care îi învață pe copii cum să facă primii pași spre cunoașterea lumii, cum să fie curioși, cum să se bucure de fiecare descoperire făcută și mai ales cum să fie oameni printre oameni. Le mulțumim pe acestă cale tuturor celor care fac educație și care au transformat meseria de educator într-o profesie, pentru care și-au dedicat întreaga viață.

De ziua lor, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ le doreşte tuturor cadrelor didactice multă sănătate și putere de muncă pentru a putea duce la bun sfârșit nobila misiune pe care o au.

Astăzi să ne amintim cuvintele lui J.J. Rousseau: ”Să ții în palmă sufletul unui copil este, cu siguranță, un privilegiu. Să fii important în viața unui copil este, poate, un dar divin”.

La mulți ani!

 

 

 

 

                                                                           Preşedinte FSLI,

                                                                           Simion HANCESCU