OFERTA DE FORMARE 2021-2022
Lectia in online

 Citește informațiile despre programul de formare acreditat Lecția în online: Fișa programului de formare, Calendarul activităților de formare și Informații utile

  1. Exprimă-ți intenția de a participa la programul de formare prin Achitarea taxei de participare la programul de formare (20 lei/1 CPT, adică 400 lei). Membri de sindicat din organizațiile afiliate FSLI beneficiază de o reducere de 20%, pe baza unei adeverințe eliberate de unitatea de învățământ/organizatia de sindicat (cod reducere fsli20).
  • Notă: Se pot înscrie cadre didactice din învățământul preșcolar, primar, precum și din învățământul gimnazial si liceal,toate specializarile. Grupele de cursanti vor fi constituite pe nivel de învățământ, respective pe arii curriculare/discipline de învățământ, dupa caz.

       2. Completează Fisa de inscriere la care ai acces după achitarea taxei de înscriere.

            Termen de înscriere: 25.11.2021

       3. După finalizarea acestei etape îți creăm un cont prin care vei avea acces la platforma e-learning Google Workspace for Education Fundamentals pe care se va desfășura programul de formare. Vei primi contul și parola automat pe e-mail.

      4. După activarea contului tău vei încărca documentele de înscriere și ești gata pentru Lecția în online – un program educațional bazat pe exerciții practice, interactivitate și sprijin